Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features. just login to your account and enjoy ...

Reference

Aktualni projekt: Oranžerija dvorca Dornava

Z omenjenim projektom bodo obnovili nekdanji objekt za shranjevanje oranževcev in dveh manjših baročnih paviljonov z vhodom v parku dvorca Dornava.

Aktualni projekt: Stropne poslikave v p.c.sv. Helene v Premu

Izvajamo konservatorsko restavratorske posege na poslikavah kupole cerkvene ladje ter štirimi loki nad slopi.

Aktualni projekt: Stara steklarska

V središču Ptuju z restavratorsko – konservatorskimi posegi sodelujemo pri revitalizaciji Stare steklarske

Aktualni projekt: Ortnek, sv. Jurij

Obnovili bomo cerkev sv. Jurija. Cerkev z ladjo, deljeno v tri obočne pole s pilastri, tristranim prezbiterijem in zahodnim zvonikom, je primer celostne arhitekture 17. stol. Tri oltarje, slike (Mojster HGG, 1641) in prižnico, restavrirane 1999-2003, hranijo na več lokacijah.

Aktualni projekt: Puščavnik blejskega otoka

Kdaj je bila stavba pozidana, ni znano. Sedanja oblika je iz leta 1852. Sprva je služila za duhovnike puščavnike, ki so se naselili na otoku, da bi v samoti in tišini zbrano molili. Na objektu bomo izvedli restavratorska in gradbena-sanacijska dela.

Aktualni projekt: Kapucinski most v Škofji Loki

Kamnit most v Škofji Loki, imenovan tudi  Kapucinski most, je s svojo častitljivo starostjo nad 600 let eden najstarejših spomenikov tovrstne gradnje v srednji Evropi. Kasneje so most zaradi potreb prometa razširili in dodali pločnike, ter dodali kovano ograjo. Na polovici razpona stoji kip sv. Janeza Nepomukana podstavku s škofjeloškim grbom.

Aktualni projekt: Kiosk na Trgu MDB

Trg mladinskih delovnih brigad (tudi Trg MDB) je eden izmed trgov v Ljubljani. Obnovili bomo kiosk.

REFERENCE